Aktuelt

 

AKTUELT:

  • Corona: På grund af risiko for Corona smitte aflyses en del aftaletider og nogle konsultationer kan gennemføres pr. telefon eller videokonsultation. Vi beder om alles forståelse. Vejledninger kan ændres fra dag til dag, hvorfor der vil forekomme ændringer.
  • De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/covid-19 på hjemmesiden www.coronasmitte.dk. Her finder du svar på en lang række spørgsmål, og hvis de ikke kan give dig svar, er der også et nummer til en hotline, du kan ringe til. Du må ikke møde op i lægehuset, men du bedes i stedet tage telefonisk kontakt hertil.
  • Grundet Corona kan der på nuværende tidspunkt ikke bestilles tider via nettet, dog kan e-konsultation fortsat benyttes.
  • Hvis jeres aftalte konsultationer skal aflyses kontakter vi jer telefonisk dagen før den aftalte tid .

Fra mandag den 15.06.20 er vaccination for lungebetændelse gratis for personer over 65 år.

Al henvendelse vedr. udenlandsvaccination bedes foregå til sygeplejerskerne på e-konsultation.

Hvis man har fulgt med i medierne, sker der i øjeblikket mange ændringer i Sundhedsvæsenet. På sygehusene pågår omstrukturering, hvorved man flytter kontakter og behandlinger til almen praksis. Dette har vi tydeligt kunnet mærke i Tandsbjerg lægehus. Vi oplever, at vi vedvarende får flere opgaver i huset.

I Tandsbjerg lægehus har vi altid vægtet faglighed samt serviceniveau højt. Vi forsøger derfor, at imødegå disse omstruktureringer på forskellig måde. Bl.a. har vi pr. 1.1.19 ansat en ekstra sekretær i huset. Vi har et meget dygtigt personale, som vi vedvarende uddanner. Vores sekretærer har flere års erfaring i, at tage blodprøver samt udføre andre kliniske opgaver. Vi har også uddannet vores sygeplejersker i, at kunne varetage nye opgaver. Man vil derfor kunne opleve, at der sker ændringer i huset, hvor konsultationer flyttes og udføres af andre medarbejdere. Dette for at give plads til, at lægerne kan håndtere de patienter, som flyttes fra sygehuset til almen praksis.

I 2018 er vi blevet faste plejehjemslæger for Tandsbjerg plejehjem. Det betyder, at en læge i huset går fast stuegang 1 gang ugentligt på Tandsbjerg plejehjem.

I kan løbende holde Jer orienteret, om nyheder på vores hjemmeside eller på vores skærme i lægehuset.

 

———————–

Mæslinger er en meget smitsom virus, og derfor har stort set alle danskere, der er født før 1974, haft sygdommen.

Er du i tvivl, om du er vaccineret eller har haft mæslinger, røde hunde og fåresyre, så kan du tjekke dit vaccinationskort eller evt. spørge dine forældre. Børn, der har fulgt børnevaccinationsprogrammet, er naturligvis beskyttet mod mæslingesmitte, men er man forældre til et barn, som endnu ikke er vaccineret, vil det være en god ide at blive vaccineret. Anbefalingen er, at små børn får deres første MFR-vaccination, når de er 15 mdr. , og den anden vaccination, når de er 4 år.

———————–

Vedr. log in til hjemmesiden, kan du nu kun anvende nem-id for at logge ind.

Ved svar på årskontrol bedes du fremover reservere tid hos sygeplejersken. Blodprøver og hjertediagram tages ved klinikpersonalet.

 

LÆGEFRAVÆR

Ved fravær mere end 3 hverdage, kan man ikke skrive til lægen, idet mailen for denne læge lukkes, man må i stedet vælge en anden læge at skrive e-konsultationer til. (lægerne har 5 hverdage til at svare mails).

 

Lægehuset holder ikke ferielukket. Lægerne holder ferie på skift, så der vil altid være læger tilstede.

Uddannelseslæge:  Ann-Kathrine Schou Teglgård starter den 01.03.20.

 

HUSK DIT SYGESIKRINGSKORT,  da afregningen til Regionen foregår elektronisk. 

REGIONENS CHAUFFØR AFHENTER BLODPRØVER FRA PRAKSIS, DERFOR KAN VI KKE TILBYDE BLODPRØVETAGNING EFTER KL. 14.00

Opret venligst samtlige familiemedlemmer via E-portalen, hvis du bestiller tid eller skriver til lægen, så alle forespørgsler kommer i den rigtige journal !

PARKERING

For at bedre vores parkeringsmuligheder, har vi lejet 3 parkeringspladser ved boligforeningens parkeringspladser.

Endvidere har vi lavet en aftale med plejehjemmet om, at benytte deres parkeringspladser mellem kl. 9-12. Man kan selvfølgelig fortsat benytte vores egen parkeringsplads.

Vi håber, det afhjælper parkeringsproblematikken.